ANTALYA / KEPEZ - Fatma Parıltı Ortaokulu

TEKNOFEST 2024 Teknoloji Yarışmaları için Başvurular Başladı!

TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular başladı. Yeni adresi Adana olan TEKNOFEST heyecanı 85 Milyon TL ödül ve malzeme desteğiyle kaldığı yerden devam ediyor.

2023 LGS SINAVI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE

- 1 ÖĞRENCİMİZ KONYAALTI İLHAMİ TANKUT ANADOLU LİSESİ'Nİ

- 1 ÖĞRENCİMİZ SERİK FEN LİSESİ'Nİ

- 3 ÖĞRENCİMİZ İBRAHİM BEDRETTİN ELMALI FEN LİSESİ'Nİ

- 1 ÖĞRENCİMİZ AKSU UÇAK BAKIM ANADOLU TEKNİK MESLEK LİSESİ'Nİ

- 1 ÖĞRENCİMİZ ERÜNAL SOSYAL BİLİMLER LİSESİ'Nİ KAZANMIŞLARDIR.

ÖĞRENCİLERİMİZE BUNDAN SONRAKİ EĞİTİM ÖĞETİM HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ.

Ock

2022- 2023 eğitim öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi.Yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan, büyük fedakarlık sergileyen kıymetli öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ederiz

.

Ock

İlçemizde yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kenan YAVUZ Başkanlığında ve Şube Müdürümüz Sayın Mustafa COŞKUNSU'yun katılımıyla 1.Bölge Okul Müdürlerimiz ile toplantı yapılmıştır. Okul Müdürümüz Ömer AKIN'da toplantıya katılmıştır.

Ock

Kepez Kaymakamımız Sayın Nusret ŞAHİN, Kepez İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kenan YAVUZ ,Kepez İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın İlhami KOTAN okulumuzu ziyaret ederek incelemelerde bulunmuşlar, AHENK Projesi kapsamında kitap okuma saatimize iştirak etmişlerdir.

Ock

Antalya Ticaret İl Müdürümüz Sayın Halil Özşahan okulumuzu ziyaret ederek AHENK Projesi kapsamında kitap okuma saatimize iştirak etmiştir.